Dankbaarheid #3

dankbaarheid juni

De vakantie is aangebroken en daarmee is juni dus weeral achter de rug. Ik zet weer even op een rijtje waarvoor ik dankbaar was de afgelopen maand.

1. Lekker buiten eten
dankbaarheidfoodtruck

Ja, ook vorige maand ging ik naar een Foodtruckfestival. What can I say?

2. Een nieuwe e-reader
dankbaarheidereader

Begin vorig jaar kocht ik een basic exemplaar omdat ik het wel eens wou proberen maar niet zeker was of ik het leuk ging vinden. Dat basic exemplaar zeulde ik regelmatig in mijn handtas mee en werd vaker vastgepakt dan een gewoon boek. Nu het, al een chance binnen de garantie, de geest gegeven heeft, koos ik voor een iets uitgebreidere versie mét achtergrondverlichting. Zalig!
P.S.: Coolblue leverde hier een uitstekende service!

3. Bos in de buurt
dankbaarheidbos

Ik hou precies iets meer van natuur dan altijd gedacht. En dan is het fijn om in de buurt van een bos te wonen waar je een toertje kan gaan lopen of, op warmere dagen, een toertje kan gaan wandelen.

4. Adele
dankbaarheidadele

Die vrouw is fantastisch! Het hele concert lang heeft ze niks anders gedaan dan gezongen, gepraat en gelachen. Dat ze dat eerste kon dat had ik niet anders verwacht (maar toch dook er hier en daar kippenvel op). Maar dat ze haar nummers ook probleemloos én grappig aan elkaar kon praten was toch wel wat haar helemaal geweldig maakt. Als ze ooit terugkomt, sta ik er!

5. Voetbal
dankbaarheidvoetbal

Ik heb volgens mij al eens eerder vermeld dat ik elke week naast één of ander (lokaal) voetbalveld sta. Maar als er zoiets als een EK te doen is, zit ik ook graag voor de tv. Niet dat ik elke match aandachtig bekijk maar ik ben toch graag op de hoogte en wil de goals wel gezien hebben. De matchen van de Rode Duivels wil ik trouwens wel helemaal gezien hebben. Liefst met wat dikke sfeer eromheen! Laat ons hopen dat ze op het moment dat jullie dit lezen nog altijd mee mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *