Spread the love-stones

15lovestones

Een vriendin liet me onlangs een love-stone zien die ze gevonden had. Eigenlijk is het niet meer dan een kei die iemand versierd heeft. Daarna wordt die steen dan met een lief briefje ergens achtergelaten totdat iemand die vindt.
Het concept is even simpel als geweldig. Hoe gelukkig zou jij zijn als je plots zo’n steen voor je voeten vindt? Als je bedenkt dat iemand de moeite heeft genomen om die steen te maken en daar bewust iets positief mee wou bereiken?

Net zoals het initiatief Zeg maar goeiendag zijn de stenen ook een manier om een glimlach op je lippen te toveren, om een lichtpuntje te zijn tijdens je dag. Het zijn doelbewuste pogingen om te laten zien dat er ook liefde en positiviteit is in de wereld. Daarom vind ik het ook zo leuk. Ik denk dat ik nog maar eens nieuw projectje gevonden heb om aan deel te nemen. 😉

In tussentijd wil ik jullie een virtuele love-stone geven. Mijn teken om jullie te bedanken om mijn blog te lezen en om jullie hoop en vertrouwen te geven in jezelf.

Je vindt voorbeelden en informatie op deze FB-pagina.

Wat vinden jullie van dit initiatief? Is iets waaraan je zou meedoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *