Dankbaarheid #5

dankbaarheid augustus

De vakantie zit erop, het schooljaar is terug begonnen. Ik kijk terug op een fijne zomervakantie met o.a. onze reis naar Portugal, het begeleiden van kinderen tijdens een sportkamp, terrasjes met vriendinnen, babysitten op de kindjes van mijn broer … Als afsluiter van augustus hier, zoals elke maand, vijf dingen waar ik dankbaar voor was.

1. een mooie lucht
05_mooielucht
Ik heb een zwak voor een schone lucht. Of dat nu blauw met witte wolken is of met een zonsondergang, dat maakt allemaal niet zoveel uit.

2. complimenten over mijn blog en e-book
05_complimenten
Want ja, wie krijgt er nu niet graag een compliment? Je kan jouw exemplaar van het e-book trouwens nog altijd bemachtigen door onderaan deze post je naam en e-mailadres achter te laten.

3. babysitten op mijn neefje en nichtje
05_babysitten
Twee schattige bollen die wel wat leven in de brouwerij brengen.

4. frozen yoghurt eten in Antwerpen
05_frozenyoghurt
Hier in de buurt hebben ze zoiets niet dus ik kan niet in Antwerpen komen zonder frozen yoghurt gegeten te hebben.

5. mijn doorzettingsvermogen
05_doorzettingsvermogen
Oeps, dat is heel wat Stephanie in beeld. Het gaat hier dus over een stukje van mijn binnenkant. 😉 Als ik iets écht écht wil, zal ik er ook alles aan doen om het te bereiken. Iets aan mijn website dat niet naar mijn zin is? Ik blijf zoeken tot ik gevonden heb hoe ik het kan rechttrekken. Desnoods zoek ik er het hele internet voor af: het moet en zal lukken.

Waarvoor zijn jullie in augustus dankbaar geweest?

Wie nieuwsgierig is naar mijn vorige dankbaarheidsposts: klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *