Yoga op een zondagochtend

19_yoga

Het is ondertussen bijna een jaar geleden dat ik yogalessen volgde. Mijn toenmalige lesgeefster stopte er spijtig genoeg mee en ik heb ondertussen nog geen vervanging gevonden in de buurt en met het soort yoga dat ik het liefst doe. Wat niet wil zeggen dat ik mijn oude liefde al vergeten was. Daarom schreef ik mij samen met een vriendin in voor een yogasessie midden in de natuur gevolgd door gezonde hapjes en drankjes.

Dit werd georganiseerd door Yoga Vida en Food for Friends. Eerst deden we een uurtje yoga waarbij we enkel de vogeltjes, insecten en het ruisen van de bomen hoorden. Dat alleen al was zalig. Daarna konden we gezellig blijven zitten en genieten van een tasje kruidenthee en bananenbrood, kokosbrood, een soepje en apple pie balletjes.

Ik heb er enorm van genoten (daarom dat ik dit ook met jullie wil delen) en ga misschien toch maar eens op zoek naar lessen yoga in de buurt.

Waarvan genoten jullie dit weekend?

One thought on “Yoga op een zondagochtend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *