Dankbaarheid #6

dankbaarheid-september

We zijn al een maand terug op volle toeren aan het draaien. En geloof mij als ik zeg dat het op “volle toeren” is. Tussendoor is er natuurlijk weer heel wat geweest om dankbaar voor te zijn. Ik kan trouwens vol trots zeggen dat ik mijn hele boekje volgeschreven heb. Sinds maart heb ik, in alle eerlijkheid, bijna elke dag genoteerd waar ik dankbaar en blij voor ben. En half september was ‘m vol. Nu moet ik zo snel mogelijk een nieuw boekje gaan kopen want ik heb niks om in te schrijven. Maar in mijn hoofd denk ik nog vaak “wauw”.

Even een kleine opmerking: ik heb in september belachelijk weinig foto’s gemaakt waardoor ik maar één foto aan deze post kan toevoegen. Vooral lezen dus.

1. yoga in de buitenlucht
19_yoga
Ik schreef er hier al over maar wil het toch nog even vermelden. Omdat ik het echt heel erg leuk vond.

2. mijn verjaardagsfeestje
Het was de eerste keer dat ik jarig was in ons huis en dus ook de eerste keer dat ik zowel mijn familie als die van mijn vriend uitnodigde. Ik denk dat er op een gegeven moment rond de 20 mensen aanwezig waren. Ik vond het gezellig én was ook heel blij met alle lieve kaartjes en cadeautjes.

3. dutjes na drukke dagen
Ik hou tegenwoordig bijna elke dag een siësta na het avondeten. Tien tot vijftien minuten horizontaal in de zetel en daarna terug verder werken. Zalig!

4. de kinderen op school
Kinderen met grappige dansjes, kinderen die knuffels komen geven, kinderen die grapjes maken, kinderen die enthousiast dingen komen vertellen en laten zien … Allemaal bij mij in de klas.

5. veel en lekker gaan eten
Ik weet het, elke maand komt er wel iets met eten voorbij. Maar wij doen dat gewoon heel graag. En aangezien in september zowel mijn broer, mijn mama als ik jarig zijn, zijn er dus wel wat feestjes en etentjes gepasseerd.

Waar was jij in september dankbaar voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *