Dankbaarheid #9

En zo zit januari er weeral op en zijn we goed vertrokken in 2017. Althans, ik ben goed vertrokken in 2017. Met de volgende momenten waar ik onder andere dankbaar voor was.

1. Weekendje Rotterdam

Met mijn lief ging ik een weekendje naar Rotterdam. Heerlijk rondwandelen, koffie en thee drinken en lekker eten. Genieten!

2. Ontbijtjes

Op deze foto zie je een açaibowl in Rotterdam maar eigenlijk is elk ontbijt mijn favoriete maaltijd van de dag!

3. Me-time

Deze foto is genomen nadat ik een stoelmassage gekregen had. Eén van mijn voornemens is om goed voor mezelf te zorgen in 2017. Toch zeker met het kleintje op komst wil ik proberen om af en toe tijd te maken voor mezelf en mezelf in de watten te leggen.

4. Bloemen

Dit staat elke maand minstens één keer in mijn dankbaarheidsboekje omdat ik blij word van een boeketje verse bloemen.

5. Leren

Een ander voornemen is om regelmatig een workshop te volgen rond een thema dat mij boeit. Zo volgde ik afgelopen maand een workshop relaxatie, mindfulness en meditatie. Zalig om nieuwe dingen bij te leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *