Hoe is het met jouw goede voornemens?

Ondertussen is februari al een dikke week bezig dus vroeg ik me af hoe het met jouw goede voornemens gesteld is. Lukt het je om je eraan te houden?

Goede voornemens sneuvelen vaak al halverwege januari en onze oude gewoontes nemen de boel terug over. Niet dat we niet van goede wil zijn maar het blijkt niet zo gemakkelijk om die routines van vandaag op morgen aan de deur te zetten. Over hoe lang het precies duurt voordat iets een gewoonte wordt, zijn de meningen erg verdeeld en eigenlijk doet dat er ook niet toe. Iets is voor jou een gewoonte als je er niet meer bij moet nadenken en je het vanzelf doet.

Is er van jouw goede voornemens nog niet veel in huis gekomen maar ben je nog altijd van goede wil? Lees dan de verzameling van mijn eigen artikels en andere inspirerende artikels om aan de slag te gaan. One day or day one: jij beslist!

Zorg voor succes

Fake it till you make it

Nieuwe gewoontes aanleren

Goede voornemens volhouden en gedrag effectief veranderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *