Recept // Granola

Dit is echt mijn favoriete ontbijt, tussendoortje, dessert … Ik zou het op elk moment van de dag én elke dag opnieuw kunnen eten. Tijd dus om mijn recept te delen.

Wat heb je nodig?

  • 190g havermout
  • 20g kokosbloesemsuiker
  • 40g gesmolten kokosolie
  • 60g honing
  • 50g fijngemalen notenmix

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Zet alles goed onder elkaar in een mengkom.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en kieper de inhoud van de mengkom hierop. Verdeel alles netjes.
  4. Bak voor ongeveer 15 à 20 minuten. In de helft van de baktijd moet je zeker eventjes alles omscheppen. Hou vanaf 15 minuten in de gaten dat je granola niet te bruin (of zwart) wordt.
  5. Haal uit de oven en blijf eraf tot het afgekoeld is. Dan krijg je van die brokjes (die ik persoonlijk heel lekker vind).
  6. Wie wil kan hier nu rozijnen, gojibessen, kokossnippers of chocoladestukjes aan toevoegen.

2 thoughts on “Recept // Granola”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *