hAPPy: 3 toffe apps


Het is weer even geleden dat ik nog eens een leuke app deelde dus hier zijn er 3 ineens. Er zijn echt enorm veel apps voor iOS of Android die je willen helpen om productiever, gezonder of fitter te zijn. Ik bespreek vandaag deze drie apps: 22tracks, Bliss en Lumosity.

22tracks
Ik luister graag muziek maar kom heel vaak bij hetzelfde uit. 22tracks helpt je om andere dingen te ontdekken. Elke maand worden er per genre 22 nieuwe tracks in een playlist gegoten die je via Spotify of Apple Music gratis kan streamen.

22tracks is beschikbaar voor iOS en Android.

Bliss
Diegene die hier regelmatig vertoeven, weten dat ik elke dag probeer stil te staan bij de dingen waar ik dankbaar voor ben. Meestal doe ik dat door in mijn boekje dingen neer te schrijven maar soms gebruik ik hiervoor ook Bliss. Er zijn verschillende soorten oefeningen te vinden in deze app. Je kan nadenken over hoe je wilt dat je leven er in de toekomst uitziet. Er is de mogelijkheid om te noteren waarvoor je dankbaar bent. Je kan iemand speciaal in je leven eren. Dit zijn maar een paar van de mogelijkheden. Alle oefeningen die je hier terug vindt, hebben als doel om je bewuster en positiever in het leven te laten staan.

Bliss is beschikbaar voor Android.

Lumosity
Spelletjes vind je op mijn telefoon niet terug. Ik ben er niet zo’n fan van en vind het ook niet snel leuk. Maar voor Lumosity maak ik een uitzondering. Deze app traint je hersenen door spelletjes aan te bieden die verschillende functies van je brein aanspreken. Je moet eerst drie spelletjes spelen om te bepalen wat je “niveau” op dit moment is. Daarna kan je verschillende “workouts” doen. Geen idee of het echt werkt maar och, baat het niet dan schaadt het niet he.

Lumosity is beschikbaar voor iOS en Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *