Moeders voor moeders steunen

Ik probeer minstens tweemaal per jaar een goed doel te steunen door een gift te doen. Tijdens mijn zwangerschap begon ik na te denken over mijn volgende goede doel. Ik wou graag iets dat met kinderen en moeders te maken had. En zo kwam ik bij Moeders voor moeders terecht.

De organisatie helpen met een financiële gift is één ding maar ze hebben ook nood aan materiële zaken: baby- en kinderkledij, babymateriaal, schoolgerief, voeding … Ook die dingen hebben zij broodnodig om anderen verder te kunnen helpen. Dus ga ik eens proberen om niet enkel een financiële gift te doen maar ook wat spullen bij elkaar te zoeken om te doneren. Echt babyspullen heb ik natuurlijk niet op overschot maar een pot choco, een pak rijst, wat zeep en thee heb ik zeker nog staan en kan ik ook wel missen.

Heb jij wel baby- of kinderenspullen op overschot? Mail me dan of breng ze zelf naar de organisatie. Natuurlijk kan je ook een financiële gift doen. Meer informatie vind je op hun website.

Waarom zou je Moeders voor moeders steunen? Omdat heel wat kinderen in de armoede leven en niet altijd kunnen “genieten” van de basisnoden als deftig eten en deftige kledij. De VZW verdeelt het materiaal en voedselpakketten onder de armste gezinnen in Vlaanderen.
Daarnaast leveren zij nog andere diensten zoals de mogelijkheid om je baby een badje te geven, een kapsalon en een naaiatelier. Ook het vondelingenluik is een initiatief van Moeders voor moeders.

Laat je hart spreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *