Dankbaarheid #12

Ik heb een maandje echt genoten van mijn bevallingsrust. Vooraf had ik niks ingepland wat de stilte hier verklaart. Maar nu heb ik dus weer wel wat foto’s om met jullie te delen. Waar ik dankbaar voor was in mei en juni:

1. Wandelen

Ik heb mijn leven nog nooit zoveel gewandeld als de afgelopen drie maanden. Tenzij het echt heel slecht weer is, probeer ik om elke dag een toertje te doen met ons Juliet.

2. Mijn eerste echte moederdag

En de daarbij behorende bloemetjes.

3. Ijsjes

Ik heb een tijdje koemelk gemeden omdat we het vermoeden hadden van een allergie bij ons Juliet. Gelukkig ontdekte ik dat het Ijsboerke een sojavariant heeft op zijn vanilleijs! Met speculaas, aardbeien of met banaan en chocoladesaus van pure chocolade is dat zalig! (Ondertussen eet ik wel terug kaas maar “gewoon” ijs heb ik voorlopig nog niet gegeten.)

4. Groenten uit eigen hof

Mijn wederhelft heeft in onze wilde (lees: er is nog niets in gedaan) tuin twee bakken gemaakt voor een minimoestuin. En daar zijn al eetbare groenten zoals erwten en peultjes uitgekomen. Heerlijk!

5. Onze dochter

Haar zien groeien en vooruitgaan is geweldig om te zien. Ondertussen lacht en brabbelt ze waardoor mijn dag elke ochtend heel vrolijk begint.

6. Foodtruckfestival

Jep, ook met baby ontkomen ze daar niet aan ons.

7. Babyborrel

Wij hebben echt een zalige babyborrel achter de rug: schitterend weer, een toffe locatie en fijn gezelschap!

8. Vakantie aan zee

Zet mij in de buurt van een zee en ik ben content. Voeg daar nog zon, een beetje wind (als verfrissing) en mijn lief en dochter aan toe en ik heb een supervakantie.

En dan nog twee dingen waar ik geen foto van heb: lopen is nummer 1. En sporten in het algemeen. Ik ben er terug mee begonnen. Niet omdat er nog kilo’s af moeten, verre van zelfs, maar wel omdat ik het gemist heb.
Borstvoeding is nummer 2. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, dat het tot nu toe zo vlot zou gaan en dat ik nog helemaal zie zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *