10 dingen die ik leerde als kersverse mama

Sinds afgelopen zaterdag mag ik mezelf al 3 maanden mama noemen van Juliet, de schattigste baby ooit. Duh! De eerste twee weken vond ik het een beetje moeilijk om mijn draai te vinden. Ik was moe, wist niet waarom ze mopperde als ze dat deed, ik had weinig tijd voor iets anders dan zorgen en eten geven en was dus nog volop op zoek naar hoe en wat. Ondertussen is dat al lang achter de rug en ben ik hopeloos verliefd op die kleine pruts.

In die maanden zijn er echt heel wat dingen die ik leerde. Over mezelf, over anderen, over baby’s, over van alles en nog wat eigenlijk. Het leek me wel leuk om de eerste tien dingen die me te binnen schoten met jullie te delen. Er zullen misschien clichés tussen zitten maar hey, daar zijn het dan ook clichés voor. De dooddoener “Geniet ervan, ze zijn zo rap groot.” heb ik ondertussen ook al ik-weet-niet-hoe-vaak gehoord maar is écht écht waar. Die drie maanden zijn ongelooflijk snel vooruit gegaan. Sinds kort is er in de schoonfamilie een tweede baby’tje en ik kan me niet meer voorstellen dat ons Juliet ook zo klein geweest is. Maar bon, die tien dingen die ik leerde… Veel luisterplezier!

3 thoughts on “10 dingen die ik leerde als kersverse mama”

  1. Leuk te horen dat het leven als kersverse mama je zo goed bevalt!! Buiten de rust en fijne borstvoedingervaring kan ik me er helemaal in vinden. Genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *