Een geluksboekje voor jou

Diegene die hier regelmatig komen of mijn pagina liken op Facebook, weten dat ik elke maand een dankbaarheidspost maak. Ik presenteer jullie vijf (of soms meer) dingen waarvoor ik dankbaar was in de afgelopen maand. Om dat een beetje bij te kunnen houden, noteer ik elke dag drie dingen waar ik blij van werd in een boekje. Verder sta ik stil bij dingen die mijn dag tot een topper zouden maken, geef ik mezelf een complimentje en schrijf ik op welk gevoel ik die dag had. Het helpt mij om te focussen op het positieve en mij niet te laten afleiden door kleine frustraties. Door er elke dag bewust mee om te gaan, ben ik er uiteindelijk ook onbewust mee bezig. Ik geniet vaker van de kleine dingen dan ik voordien deed.
Maar het begon me eerlijk gezegd wat tegen te steken dat ik elke rubriek volledig met de hand opschreef, inclusief de titel. En zo ontstond het idee om een Geluksboekje te maken.

Het komt dus eigenlijk neer op hetgene ik net beschreef: een boekje dat je vraagt om ’s morgens stil te staan bij dingen waar je dankbaar voor bent, dingen die je dag super gaan maken en een positief punt van jezelf. ’s Avonds denk je na waar je blij van werd en wat je leerde. Ook je gevoel van de dag kan je kwijt en er is ook plaats voorzien voor een klein aandenken of persoonlijke notitie.

Ik gebruik het boekje zelf maar wil niet egoïstisch zijn en wil het dus graag delen met jou! Ben je wel geïnteresseerd in het Geluksboekje? Laat je e-mailadres dan achter en je ontvangt als eerste informatie over wat en wanneer, zonder verplichtingen natuurlijk!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de lancering? Vul je e-mailadres dan snel in!

* indicates requiredGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *