Dankbaarheid #13

We zitten weeral over de helft van de zomervakantie. Voor mij wil dat zeggen dat ik bijna terug moet beginnen te werken. Op 1 september start ik opnieuw. Aan de ene kant zal het tof zijn om terug te kunnen starten, aan de andere kant ga ik onze kleine kapoen wel hard missen. Ach ja, alles went zeker. 🙂

Vandaag deel ik met jullie vijf dingen waar ik in juli dankbaar voor was.

1. lopen

Eerlijk is eerlijk: ik ga vaker niet dan wel. Mijn doel is nog altijd om elke dag een wandeling te maken en dat lukt eigenlijk vrij goed. Het nadeel is dat ik ’s avonds, als ik moe ben of het al laat is, dat wandelen als excuus gebruik om niet meer te gaan lopen.

2. Tijd met z’n drieën

Mijn vriend had in juli nog wat vakantie dus hadden we tijd om met z’n drieën lang te slapen en leuke dingen te doen.

3. Een tripje naar de Efteling

Wij nemen deel aan elke interessante spaaractie van de AH en dus ook aan die van de Efteling. Ook mijn broer had meegedaan dus trokken we met heel mijn kant van de familie een dagje naar de Efteling. Niet dat ons Juliet het nog gaat weten binnen zoveel jaar maar het was leuk om zelf nog eens door het sprookjesbos te wandelen en terug te denken aan mijn eigen kindertijd. Nostalgie he…
We gingen trouwens ook een weekendje naar zo’n park van Roompot met mijn kant van de familie. Ook nostalgie.

4. Onze dochter

Excuseer voor de herhaling maar ik blijf enorm dankbaar voor haar en alles wat ze al heeft bijgeleerd in deze korte periode: grijpen, haar hoofdje goed opheffen, hardop lachen … Geweldig!

5. Zomerse dingen doen

Zoals al mijn gewandel maar ook zoals een picknick met vrienden, in een mooi parkje met toffe achtergrondmuziek en een stralende zon. Wat zegt er meer zomer dan dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *