Mijn favoriete boeken

Hoewel lezen soms misschien een duf imago mag hebben, is het altijd een hobby van mij geweest. Als kind al vond je me heel vaak met mijn neus in een boek. De jaren daarna bleef ik lezen, maar was het eerder occasioneel, op vakantie bijvoorbeeld. Ondertussen lees ik opnieuw bijna elke dag.
Omdat ik ondertussen al heel wat boeken gelezen heb, deel ik in deze podcast enkele titels die ik echte aanraders vind. De meerderheid zijn fictieboeken omdat ik dat nu eenmaal vaker lees, maar ik vernoem ook enkele non-fictieboeken. Klik ook zeker even door naar mijn profiel op Goodreads waar je nog meer boekentips vindt. Voeg me gerust als vriend toe als je zelf ook een profiel hebt! Altijd fijn om te zien wat anderen lezen.

De boeken in deze podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *