Dankbaarheid #14

Oeps! Ik was het vorige maand gewoon glad vergeten om mijn maandelijkse dingetjes waar ik blij van word te delen. Vandaag pikken we de draad weer op. Dit is waar ik in september dankbaar voor was.

De vijf maanden met ons Juliet

Ik ben vijf maanden thuis geweest met ons Juliet en eerlijk gezegd heb ik het eind augustus en begin september wel even lastig gehad. Langs de andere kant weet ik dat ik mijn twee pollekes mag kussen voor die vijf maanden en dat heel wat mama’s het met heel wat minder tijd moeten stellen.

De start van het schooljaar

Hoewel ik het dus heel lastig gehad heb en het soms nog lastig vind dat ons Juliet nu zo weinig thuis is, vind ik het ook wel leuk om terug te gaan werken.

Blogs en podcasts
Ik kan echt oprecht blij worden van een inspirerende podcast of herkenbare blog. Vooral podcasts rond productiviteit en persoonlijke groei vind ik superinteressant. En blogs van andere mama’s of met doodgewone, dagelijkse verhalen lees ik ook heel graag.

Mijn verjaardag
Tot op heden heb ik nog altijd geen probleem met mijn leeftijd (29) en ook in de toekomst plan ik dat, voorlopig, nog niet te hebben. Ik ben al heel gelukkig dat ik nog altijd mag verjaren.

Een wandelingetje maken tijdens de middag

Liefst van al nog in de zon maar ik probeer ook te ontsnappen als het iets minder goed weer is. Heerlijk om ’s middags even een frisse neus te halen.

Ik hou dagelijks een dagboek bij met dingen waar ik blij van werd, voornemens voor die dag en een compliment aan mezelf. Hierdoor sta ik positiever in het leven en ben ik ook tijdens de dag bewust bezig met de kleine dingen in het leven. Wil jij dit ook? Bestel jouw exemplaar hier voor maar €15,99 (en steun ineens het goede doel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *