Dankbaarheid #15

Hier ben ik weer met de maandelijkse bloemlezing uit mijn Geluksboekje. Waar was ik in oktober dankbaar voor? Je leest het hier!

6 maanden Juliet

Onze dochter werd 1 oktober zes maanden. Dat betekent ook zes maanden borstvoeding, iets dat ik vooraf nooit in gedachten had, maar waar ik nu wel trots op ben. En we gaan nog even door.

Dag van de leerkracht

En dan vooral de moeite die de ouders bij ons op school gestoken hadden in de versiering en het lekkers. Ik was echt aangenaam verrast!

Iets gaan drinken met vriendinnen

Op een zondagnamiddag met vriendinnen (en de kindjes) een koffie of thee gaan drinken, is iets waar ik oprecht gelukkig en dankbaar om kan zijn. Het hoeft niet altijd iets groots te zijn he.

De eer om voor de tweede keer meter te mogen worden

Ik heb al een schat van een metekindje en volgend jaar komt er daar nog eentje bij! #gezegend

Warm nazomertje

Hoe zalig waren die paar dagen zon en warmte? We hebben er van genoten door buiten te spelen en te picknicken (met frietjes).

En dan nog wat kleine dingetjes zonder foto:
fietsen met de fietskar, een boswandeling, een frisse neus halen op een natte dag, raad krijgen en geven, mijn wederhelft die lekker kookt, mijn schoonzus en haar man die voor ons koken, onze goede gezondheid, speelgoed dat we krijgen van de kindjes van mijn broer, andere leuke tweedehandsspulletjes vinden, een onthaalmoeder die zo begaan is met ons Juliet en nog zoveel meer.

Waar was jij in oktober dankbaar voor?

Wil jij graag dagelijks stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken? Neem dan eens een kijkje in mijn shop. Daar vind je het Geluksboekje terug, een notitieboekje waarmee je dagelijks stil staat bij de dingen waar jij dankbaar voor bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *