Dankbaarheid #16

Hier ben ik weer met de maandelijkse bloemlezing uit mijn Geluksboekje. Waar was ik in november dankbaar voor? Je leest het hier!

1. De verloving van een goede vriendin
Ik heb twee vriendinnen die ik al een heel groot deel van mijn leven ken. Eén van hen gaat volgende zomer trouwen en kondigde dat in november aan!

2. Een weekje vakantie
Begin november had ik een weekje herfstvakantie. Dat is natuurlijk altijd te kort, maar ik vond het fijn om een weekje te rusten, bij te werken en te genieten van onze kleine spruit.

3. De relaxatietherapie van vroeger
Vier jaar geleden volgde ik een tijdje relaxatietherapie omwille van chronische hyperventilatie. In het begin van deze maand kwamen er weer wat van die symptomen tevoorschijn. Ik had vaak het gevoel niet voldoende adem te krijgen en moest veel geeuwen. Hoewel ik sinds die therapie onbewust anders ben gaan ademen, was het nu het ideale moment om de oefeningen van toen nog eens boven te halen.

4. Mijn wederhelft die graag kookt
Ik heb het geluk dat mijn lief graag kookt en dat ook uitgebreid doet als hij tijd heeft. Lekker en gemakkelijk!

5. Een eerste nachtje dat ons Juliet doorslaapt
Nee hoor! Ook deze keer geen dankbaarheidspost zonder ons Juliet. 😉 Ze sliep vorige week voor het eerst van half 8 tot half 7 aan één stuk. Het was voorlopig de enige keer hoor, maar toch.

Waar was jij in november dankbaar voor?

Wil jij graag dagelijks stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken? Neem dan eens een kijkje in mijn shop. Daar vind je het Geluksboekje terug, een notitieboekje waarmee je dagelijks stil staat bij de dingen waar jij dankbaar voor bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *