Workshop // Regisseur van je leven

Zo rond de eindejaarsperiode heb ik, zoals zoveel mensen, de gewoonte om terug te blikken op het jaar dat voorbij is. Wat maakte mijn jaar goed? Waar kon het beter en heb ik daar ook iets uit geleerd? Dat vind ik heel tof om te doen. Nog leuker vind ik het om daarna naar de toekomst te kijken. Een nieuw jaar brengt voor veel mensen goede voornemens met zich mee. Voor mij ook, alleen noem ik ze zo niet. Ik stel mezelf doelen voor een aantal delen in mijn leven.

Ook dit jaar ga ik dat weer doen, maar het leek me leuk dat dit keer samen met jullie te doen. Daarom organiseer ik op 6 januari 2018 een workshop “Regisseur van je leven”.

We gaan samen terugblikken en vooruit kijken. Door heel concrete vragen en oefeningen gaan we uitzoeken waaraan jij wilt werken in 2018 en, belangrijker, hoe je dat gaat doen. Mijn bedoeling is om je naar huis te laten gaan met een heleboel goesting om erin te vliegen én minstens één concrete stap die je diezelfde week nog kan uitvoeren.

Lijkt het je wel leuk om mee te doen, ben je vrij en ben je van de omgeving Turnhout of wil je je hier naartoe verplaatsen? Schrijf je dan nu in via deze link. Meer praktische informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *