Wat wil je en hoe kan je dat bereiken?

Wat wil je? Welke dromen heb jij? Iedereen heeft wel een paar dingen op een bucketlist staan. Die van mij is lange tijd lang geweest. Er kwamen altijd dingen bij, maar er ging zelden iets weg. Totdat ik ontdekte dat het eigenlijk geen eens zo moeilijk is om plannen om te zetten naar daadwerkelijke acties. De dingen die ik leerde, wil ik graag delen met jullie.

Volgende week lanceer ik de online cursus Regisseur van je leven. Wat kan je verwachten? Je krijgt negen lessen en twee individuele online coachingssessies. Tijdens deze negen modules leer je je doelen bepalen, je leert hoe je je gedachten kan sturen en hoe je jezelf kan sturen. Daarnaast heb je op het einde van de cursus een stappenplan klaar om jouw doelen te bereiken.

De lessen bestaan uit stukjes tekst en werkbladen die je via mail ontvangt. Je gaat zelfstandig aan de slag, maar kan mij op elk moment mailen én je krijgt ook toegang tot een besloten Facebookgroep waar je terecht kan met vragen. Daarnaast krijg je 2 individuele coachingssessies van een halfuur.

Heb je interesse? Zet jezelf dan al op de wachtlijst en ontvang als eerste een berichtje als de cursus online staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *