Dankbaarheid #17

Wow! De eerste maand van het jaar zit er alweer op. Een maand die gevuld was met werken, zowel voor school als voor mijn blog/(online) workshop. Gelukkig was het ook een maand gevuld met fijne en ontspannende momenten. En ook met kleine geluksmomentjes. Zoals elke maand deel ik die plezante herinneringen weer met jullie.

1. Tijd doorbrengen met drie

Dit komt absoluut eerst aan bod omdat we heel wat gezellige dagen hadden en ik daar ook echt van genoten heb. Stef had tijdens de kerstvakantie en mijn facultatieve verlofdag ook verlof wat maakt dat we echt heel wat tijd met drie hebben kunnen doorbrengen. Zalig gewoon!

2. Winterefteling

Daarbij sluit deze wel aan: tijdens één van die dagen gingen we naar de Winterefteling. Ik heb een lijstje met dingen die ik voor mijn 30e nog wil doen. Aangezien ik dat word in september, was het dus nu of nooit wat betreft de Winterefteling die ook op dit lijstje stond te pronken. Prachtig om te zien hoe ze het park aankleden, tot in de kleinste details. Denk: Holle Bolle Gijs met oorwarmers, Langnek met een sjaal en “sneeuw” op de bekende paddenstoelen. Tegen de avond vond ik het nog beter worden door de lichtjes die overal aangingen.

3. Langere nachten

Bij het terugbladeren in mijn Geluksboekje kwam ik deze een paar keer tegen. Ons Juliet wordt nog elke nacht minstens één keer wakker. Onlangs was er een periode dat ze twee keer per nacht wakker werd en dat vond ik er toch wel een beetje over. Ik vind het totaal niet erg om op te staan voor haar, maar ik doe dit liever tegen 4 uur of half 5 dan al om half 2. Met de langere nachten bedoel ik dus dat ik kan slapen tussen half 11 en half 5. Heerlijk!

4. Een nieuw kunstje van ons Juliet

Ze kan sinds deze maand kruipen en goed ook. Dat is voor haar en voor ons een opluchting. Ze wil al een hele tijd zelfstandig ergens geraken, maar dat lukte niet wat natuurlijk heel wat frustratie met zich meebracht. Nu ze ons kan volgen en dingen kan ontdekken, is ze een gelukkiger kind. En daar wordt de mama ook blij van uiteraard.

5. Eten dat klaar staat

Ik vind het niet erg om te koken, maar Stef kookt graag. Dat plus het feit dat ons Juliet meestal wil drinken rond de tijd dat het eten gemaakt moet worden, maakt dat ik hier niet veel eten meer op tafel tover. Het is natuurlijk fijn als je je voeten maar onder tafel te steken hebt. Al help ik nadien natuurlijk wel met de afwas…

Waar was jij dankbaar voor in januari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *