Dankbaarheid #18

Ongelooflijk wat zo’n beetje zon van de laatste weken kan doen he. Ik voel me veel beter, gelukkiger. En daardoor lijk ik ook weer dankbaarder voor de kleine dingen in het leven. Mijn selectie van maart deel ik weer met veel plezier.

Voor de tweede keer meter worden

Ik ben voor de tweede keer meter geworden en uiteraard ben ik daar heel dankbaar voor. Weeral een klein prutske extra om te vertroetelen.

Yoga

Ik ben weer terug gestart na lange tijd zonder yoga. Dat maakt ook dat ik het weer veel meer integreer in mijn dagelijkse leven. ’s Morgens doe ik een paar zonnegroeten, tijdens de dag maak ik tijd om hier en daar een stretchoefening te doen en ook bewust ademen komt weer vaker aan bod.

Onverwacht gezonde cakejes cadeau krijgen

De tante van mijn vriend had, onverwacht, drie zelfgebakken cakejes voor me bij. Ze weet dat ik best wel gezond probeer te eten en had een receptje geprobeerd. Daar kreeg ik dus drie exemplaren van. Zo lief!

Zalig lenteweer

Waardoor ik vooral naar buiten wil, liefst van al met man en kind. Wandelen of fietsen heb ik weer veel gedaan de afgelopen zonnige dagen. En ons Juliet vindt zo’n fietskar ook wel tof.

Een interessante tweedaagse met school

Ik ben dankbaar dat ik hier deel van uit mag maken. Nieuwe dingen bijleren, mee nadenken en uitvoeren… Tof!

Onze lachende, 1-jarige dochter

En natuurlijk kan ons Juliet ook niet ontbreken. Ze is op het moment dat je dit leest net 1 jaar geworden. Ik kan het niet geloven, maar we hebben een peuter in huis! Eéntje die heerlijk kan gibberen, kusjes geven (of in haar geval zijn dat meer kopjes dan kusjes) en tegenwoordig al eens vaker komt knuffelen. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *