Mijn favorieten van dit moment

Ik wil jullie af en toe wat tips geven over mijn favoriete producten of dingen. Voor één keer ga ik er eens geen systeem in brengen, geen planning op plakken, maar gewoon zien. Hier zijn mijn favorietjes van de afgelopen tijd.

Dopper

Deze heb ik al langer dan vandaag, maar ik gebruik ‘m ook zo goed als elke dag. Handig om mee te nemen naar school of voor onderweg. De dop kan je ook gebruiken als beker, wat dan weer een meevaller is als je met kleine kinderen op pad bent.
Helemaal top is de visie en missie achter Dopper: de flessen zijn duurzaam en ze zetten zich in voor heel wat waterprojecten wereldwijd.

Kikkererwtenchips met zeezout van De Rit
Chips is nooit écht gezond, ook niet als die voor een deel van kikkererwten gemaakt is, maar toch. Ik nam onlangs uit de plaatselijke biowinkel een zakje kikkererwtenchips met zeezout van De Rit mee en moet zeggen dat ik het toch wel lekker vind. Het lijkt een beetje op kroepoek, wat ik persoonlijk wel graag lust.

Witte sneakers van Esprit

Ik kocht twee jaar geleden een paar witte sneakers van Victoria. De reden dat ik juist dat paar kocht, is omdat ik er zo vaak mogelijk op probeer te letten om geen lederen schoenen te kopen. Die sneakers waren van stof gemaakt dus dat kwam prima uit. Dacht ik. Man, wat heb ik daar spijt van gehad. De schoenen moesten elke week in de wasmachine waardoor ik ze een paar dagen niet aan kon doen (drogen moest ook nog he!). Dat maakte dat ik de schoenen op twee dagen tijd heel vuil kreeg en ze daarna weer een tijd aan de wasdraad hingen.
Dat moest anders. Dit jaar kocht ik dus deze sneakers van Esprit. Die zijn van imitatieleer gemaakt dus geen leer, maar wel gemakkelijker proper te houden.

De Huismuts
Haar vlogs zijn echt mijn nieuwe verslaving. Pip, haar dochtertje, is bijna exact één jaar ouder dan ons Juliet en oh zo schattig. Plus dat ik de vlogs ook echt een eerlijke weerspiegeling vind van haar leven. Daarmee bedoel ik niet dat we alles te zien krijgen, maar we krijgen niet alleen het happy gezinnetje te zien. Ook ruzies of discussies, huilbuien en een rommelig huis komen aan bod.

Deze producten zijn écht mijn favorieten en zijn niet gesponsord. Er zijn wel links naar een partnerprogramma te vinden in deze post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *