Hier word ik gelukkig van

Mijn maandelijkse dankbaarheidspost krijgen jullie volgende week. Nu draait het allemaal om het gele briefje op de muur. Het hangt er nog maar sinds kort, maar het moet me aan iets herinneren.

Elke week maak ik een ideale week(planning), waarin ik droom over hoe mijn week “perfect” zou kunnen zijn. Regelmatig vergeet ik om dan ook tijd voor mezelf in te plannen. Het gele briefje is hier een reminder voor. Er staan allemaal dingen op die ik leuk vind om te doen. Mijn streefdoel is om elke week minstens twee van die dingen in te plannen. Het zijn redelijk kleine activiteiten die eigenlijk wel te doen zijn. Helemaal top zou zijn dat ik ze allemaal in één maand gedaan krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *